Om IPD Norway

Vårt forretningsområde er å forestå eiendomsutvikling for oppdragsgivere i og utenfor Norge. Vi holder til i Stokke i Sandefjord kommune hvor vi er samlokalisert et tverrfaglig miljø innenfor byggkonstruksjon (RIB), VVS (RIV), elektro (RIE), geoteknikk (RIG), Vei, vann og avløp (RIVA/RISAM), bygningsfysikk (RIBfy), brannsikkerhet (RIBr) og prosjektadministrasjon (PA).

Siden 2012 har vi gjennomført mange store prosjekter i TKLII og III der vi har stått som ansvarlig søker og hatt prosjekteringsgruppeledelse samt alle våre fagdisipliner engasjert. Vi tok tidlig i bruk BIM som prosjekteringsverktøy og har i mange år ligget i front av den digitale utviklingen.

 

IPD er en forkortelse for International Property Development. Våre arbeids-områder dekker Prosjektutvikling, Prosjektledelse, Prosjektering og Byggeledelse i alle faser av et prosjekt.

 

Vi har en stab av profesjonelle og meget dyktige medarbeidere - som leverer kvalitet til sine kunder. I tillegg samarbeider vi med et nettverk av bedrifter og personer med samme kvalitetsnorm som oss selv.

 

Se våre ansvarsretter på Direktoratet for byggkvalitet sine nettsider HER